De 10 Beste Komediefilms uit Nederland

De 10 Beste Komediefilms uit Nederland

De Nederlandse filmindustrie is al een tijdje bezig met het maken van kwaliteitsvolle komediefilms. Dit zijn de tien beste Nederlandse komediefilms die je naar onze mening moet zien.

1. Alles is Liefde

Alles is Liefde is een klassieker uit 2007 en een van de meest succesvolle Nederlandse films ooit gemaakt. De film gaat over een aantal mensen die allemaal een relatie hebben, maar ook met veel verrassingen en hilarische situaties.

2. Mannenharten

Mannenharten is een film uit 2008, met een verhaal over vier vrienden die een laatste avond met elkaar delen, met veel hilarische momenten.

3. New Kids Turbo

New Kids Turbo is een komedie uit 2010 over vier vrienden uit het dorp Maaskantje die als amateur criminelen het leven van de lokale bevolking overhoop halen.

4. De Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter

De Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter is een komedie uit 2007. De film gaat over de avonturen van Sinterklaas en zijn vrienden, die op zoek gaan naar het geheim van de Speelgoeddokter.

5. Alles is Familie

Alles is Familie is een komedie uit 2012. In de film worden we meegenomen in het leven van een Nederlandse familie die zich bezighouden met verschillende problemen en avonturen.

6. New Kids Nitro

New Kids Nitro is een komedie uit 2011. De film gaat over vier vrienden uit Maaskantje die hun avonturen vervolgen in Nitro City, een fictief pretpark.

7. Kankerlijers

Kankerlijers is een komedie uit 2010. De film gaat over een groep vrienden die worstelen met hun leven, maar die een liefde voor kankerontwikkeling ontwikkelen.

8. Knetter

Knetter is een komedie uit 2006. De film gaat over twee jonge mannen die in een hilarische situatie verzeild raken.

9. Alles is Liefde 2

Alles is Liefde 2 is een komedie uit 2013. De film gaat over de verdere avonturen van de personages uit de eerste film, met veel hilarische situaties.

10. Als de dijken Breken

Als de dijken Breken is een komedie uit 2004. De film gaat over een aantal ongelukken die het gevolg zijn van de dijkdoorbraak in het fictieve dorp Schoonhoven.

Kortom, er zijn veel geweldige Nederlandse komediefilms. Wat is jouw favoriete Nederlandse komediefilm? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Gerelateerde berichten

De Beste Nederlandse Televisieprogramma’s voor Kinderen

De Beste Nederlandse Televisieprogramma’s voor Kinderen Als het gaat om televisieprogramma’s voor kinderen, heeft Nederland een breed scala aan geweldige opties. Deze programma’s zijn niet alleen leuk…

De Meest Verschrikkelijke Horrorfilms Uit Nederland

De Meest Verschrikkelijke Horrorfilms Uit Nederland De Meest Verschrikkelijke Horrorfilms Uit Nederland Introductie Horrorfilms zijn populair over de hele wereld en Nederland is geen uitzondering. In dit…

De Top 10 Romantische Films Aller Tijden

De Top 10 Romantische Films Aller Tijden Als je een fan bent van romantische films, dan wil je zeker deze top 10 lijst niet missen. Hieronder staan…

De Beste Date Night Films Voor Koppels

De Beste Date Night Films Voor Koppels Een date night film kan de perfecte manier zijn om quality time door te brengen met je partner. Een goede…

Waarom We Graag Films Kijken

Waarom We Graag Films Kijken Films zijn een belangrijk onderdeel geworden van ons dagelijks leven. We kijken graag naar films om verschillende redenen. Ze bieden ons entertainment,…

De Kunst Van Het Filmen: Tips Voor Een Perfecte Visuele Weergave

De Kunst Van Het Filmen: Tips Voor Een Perfecte Visuele Weergave Als het gaat om het maken van films, is de visuele weergave een essentieel aspect dat…