Nederlandse Komediefilms die je Moet Zien

Nederlandse Komediefilms die je Moet Zien

Het is altijd leuk om een komediefilm te kijken. Er zijn veel Nederlandse komediefilms die de moeite waard zijn om te zien. Van klassiekers tot de meest moderne films, er is voor ieder wat wils. Hieronder vind je een lijst met de beste Nederlandse komediefilms die je moet zien.

Komt Een Vrouw Bij De Dokter (2009)

Komt Een Vrouw Bij De Dokter is een klassieker uit 2009. De film gaat over een vrouw die ontdekt dat ze terminaal ziek is. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.F.Th. Van der Heijden. De film is een komische, maar ook tragische film. De film heeft veel prijzen gewonnen waaronder twee Gouden Kalveren.

Alles Is Liefde (2007)

Alles Is Liefde is een populaire Nederlandse komedie uit 2007. De film gaat over vijf verschillende koppels die allemaal hun eigen problemen hebben. De film is geregisseerd door Joram Lürsen en heeft veel bekende Nederlandse acteurs zoals Carice van Houten, Georgina Verbaan en Daan Schuurmans. De film is een grappige film met een emotioneel verhaal.

De Marathon (2005)

De Marathon is een Nederlandse komedie uit 2005. De film gaat over een groep vrienden die samen een marathon gaan lopen. De film is geregisseerd door Dick Maas en heeft veel bekende Nederlandse acteurs zoals Peter Blok, Theo Maassen en Marjolein Keuning. De film is een komische film met een boodschap.

Gooische Vrouwen (2011-2014)

Gooische Vrouwen is een populaire Nederlandse serie uit 2011-2014. De serie gaat over vier vriendinnen die allemaal op hun eigen manier een succesvolle carrière hebben. De serie is geregisseerd door Linda van Dyck en heeft veel bekende Nederlandse actrices zoals Linda de Mol, Brigitte Kaandorp en Lies Visschedijk. De serie is een grappige serie met een boodschap.

Komt Een Man Bij De Dokter (2009)

Komt Een Man Bij De Dokter is een klassieker uit 2009. De film gaat over een man die ontdekt dat hij terminaal ziek is. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.F.Th. Van der Heijden. De film is een komische, maar ook tragische film. De film heeft veel prijzen gewonnen waaronder twee Gouden Kalveren.

Lek (2017)

Lek is een Nederlandse komedie uit 2017. De film gaat over een jonge vrouw die haar leven opnieuw wil opbouwen. De film is geregisseerd door Job Gosschalk en heeft veel bekende Nederlandse acteurs zoals Lesley-Anne van der Wal, Jeroen Spitzenberger en Robert de Hoog. De film is een grappige film met een boodschap.

New Kids (2008)

New Kids is een Nederlandse komedie uit 2008. De film gaat over twee vrienden die allebei hun eigen problemen hebben. De film is geregisseerd door Steffen Haars en Flip Van der Kuil en heeft veel bekende Nederlandse acteurs zoals Huub Smit, Wesley van Gaalen en Tim Haars. De film is een grappige film met veel actie.

De Helleveeg (2006)

De Helleveeg is een Nederlandse komedie uit 2006. De film gaat over een oudere man die zijn leven opnieuw wil opbouwen. De film is geregisseerd door Willem van de Sande Bakhuyzen en heeft veel bekende Nederlandse acteurs zoals Jeroen Willems, Willeke van Ammelrooy en Fedja van Huêt. De film is een grappige film met een boodschap.

Als je van Nederlandse komediefilms houdt, dan zijn er veel films die de moeite waard zijn om te zien. De films die hierboven staan zijn allemaal de moeite waard om te zien. Dus als je op zoek bent naar een leuke Nederlandse komediefilm, dan is er meer dan genoeg om uit te kiezen.

Gerelateerde berichten

‘Hoe Tekenfilm De Wereld Verandert: Een Korte Analyse’

Hoe Tekenfilm De Wereld Verandert: Een Korte Analyse Hoe Tekenfilm De Wereld Verandert: Een Korte Analyse Inleiding Tekenfilms hebben een enorme impact op de wereld om ons…

De Nederlandse Komediefilms die je Moet Bekijken Voor je Sterft

De Nederlandse Komediefilms die je Moet Bekijken Voor je Sterft De Nederlandse filmindustrie heeft door de jaren heen veel komediefilms voortgebracht die het bekijken waard zijn. Van…

‘De Beste Animatiefilms uit de Jaren 80’

De Beste Animatiefilms uit de Jaren 80 De Beste Animatiefilms uit de Jaren 80 De jaren 80 waren een gouden tijdperk voor animatiefilms. Veel van de meest…

Nederlandse Films Geschikt Voor Kinderen

Nederlandse Films Geschikt Voor Kinderen Nederlandse Films Geschikt Voor Kinderen Introductie Welkom bij onze gids voor Nederlandse films die geschikt zijn voor kinderen. In dit artikel zullen…

De Grootste Nachtmerries Van Horrorfilms

De Grootste Nachtmerries Van Horrorfilms De Grootste Nachtmerries Van Horrorfilms Introductie Horrorfilms zijn al decennialang een geliefd genre onder filmliefhebbers. Deze angstaanjagende films hebben de kracht om…

De 10 Meest Romantische Films die je Ooit Gezien Moet Hebben

De 10 Meest Romantische Films die je Ooit Gezien Moet Hebben Als het op romantische films aankomt, is er niets beter dan jezelf onderdompelen in een wereld…